Rønne Vandrerhjem

Rønne Vandrerhjem ligger på en 11.000 m2 fredet naturgrund i udkanten af Bornholms hovedstad Rønne i det naturskønne område Galløkken. Der er skov og strand lige udenfor døren og få minutters gang til Rønne centrum.

Rønne Vandrerhjems faciliteter byder bl.a. på minigolf, bordtennisbord, fodboldbane og en stor legeplads. Værterne er nærværende og hjælpsomme, og her er en hyggelig og tryg atmosfære.

Vandrerhjemmet har 29 værelser med 3-8 senge og bad og toilet på gangen.

Andreas Bille Brahe
VærtGudhjem Vandrerhjem

Gudhjem Vandrerhjem er et af Danmarks smukkest beliggende vandrerhjem, placeret midt i et charmerende fiskerleje, et stenkast fra havnemiljøet og tæt på den smukke klippekyst.

Gudhjem har en sydlandsk stemning med figentræer, velholdte huse og stejle gader. Byen ligger centralt i forhold til mange af øens største seværdigheder.

Tom Studsgaard
Vært


Svaneke Vandrerhjem

I maj 2013 udnævnte danskerne Svaneke til Danmarks Smukkeste Købstad i en konkurrence udskrevet af Bygningskultur Danmark. Svaneke Vandrerhjem ligger i udkanten af denne idylliske og levende by med skov og strand lige udenfor døren. Her er masser af plads til at boltre sig på og et personligt og nærværende værtskab.

Svaneke Vandrerhjem har bad og toilet på alle værelser.

Morten Krogsgaard
Ejer og vært


Rosengaarden

Rosengaarden ligger på sydkysten, 1 km fra en af Bornholms bedste sandstrande og med oplevelsescenteret NaturBornholm i gå-/cykelafstand.

Vandrerhjemmet har en kæmpe lukket have med høns og kaniner og masser af udfoldelsesmuligheder. Næsten alle værelser har eget bad og toilet samt egen terrasse.

Marian Lundh
Ejer og vært